Eindeloze mogelijkheden

Onze medewerkers denken graag met u mee op het gebied van autobelettering, gevelreclame, kantoorbeleving en overige signing. Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze diensten en producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Het complete plaatje

KIEK reclame werkt nauw samen met haar zusterondernemingen GBU en SPIKKER. GBU richt zich op print- en drukwerk. Bij SPIKKER kunt u terecht voor alles op het gebied van marketing en communicatie. Bij KIEK reclame bent u aan het juiste adres voor het complete plaatje voor uw onderneming.

Ik wil opvallen

* Verplicht veld

Ons recente werk#instagram

Dit leuke Instabord kan tegen een stootje en is toch heel makkelijk te verplaatsen! Peutervoetbal @tikkietakkieurk gaat het gebruiken voor leuke foto momenten. Wij hebben het alvast even getest! 
#kiekreclame #bord #signing #autobelettering #plaatbord #instagramVoor Visspecialiteiten Baarssen hebben wij deze mooie sticker op de vitrine geplaatst. Een onderhoudsarme en hygi├źnische oplossing! 
#vis #viswinkel #kiekreclame #stickeren #signing #ookuwwinkelaankleding #vitrine #reclameWij hebben de nieuwe bus van @trefpunturk beplakt. Met deze bus brengt en haalt het Trefpunt inpakklussen. Daarnaast is het een mooi visitekaartje voor het bedrijf!

#kiek #autobelettering #autobestickering #signing #reclame #bus #busbeletteringVoor TuinTotaal hebben wij deze minigraver beplakt. Wij hebben het logo op de achterkant geplakt en de veiligheidsstickers voorzien van een beschermende, doorzichtige folie! Is zoiets ook wat voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

#tuin #minigraver #hovenier #beplakken #bestickeren #belettering #reclame #kiekreclame #folie #beschermingDe winnaar van onze kantooractie heeft zijn prijs ontvangen. @daanloveyou won voor @kramerfishgroup een mooie fotowand. Deze wand met daarop een afbeelding van het mooie Urk hebben we vanmorgen geplaatst! Het gaat om een naadloos textieldoek van 3,5 meter breed, zeker niet saai te noemen! Kan uw kantoor ook wel een opfrisser gebruiken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Een foto van het gehele resultaat staat op onze Facebook.

#printing #officeinspo #officedesign #office #kantoorinrichting #kantoorstyling #kantoor #design #muurprint #fotoprint