KIEK Reclame is exclusief Flevolands gecertificeerde dealer van SmartFolie. SmartFolie (www.smart-folie.nl) is een nieuw, innovatief folieproduct waarmee een glazen kantooromgeving, met een enkele druk op de knop, ondoorzichtig wordt. Rein Bos van KIEK Reclame legt uit: ,,Vergaderruimtes kunnen soms wel wat privacy gebruiken. Tijdens belangrijke meetings met klanten, intensieve brainstormsessie of tijdens een persoonlijk gesprek met een medewerker. Op andere momenten willen we juist weer een open en transparante uitstraling. Met SmartFolie kan een open kantoor in één druk op de knop veranderen in een ruimte waar privacy is’’, aldus Bos. 

Privacy folie

Veel bedrijven maken zich tegenwoordig zorgen over hun privacy. Deze zorgen zijn natuurlijk terecht, zeker als het gaat over gevoelige informatie en intensieve gesprekken is het niet wenselijk dat iedereen op de werkvloer daar letterlijk ‘zicht’ op heeft. Met onze elektrische privacy folie maken we gebruik van een bijzonder soort folie dat op ieder doorzichtig oppervlak kan worden geplakt. Deze folie is opgebouwd uit meerdere lagen. De middelste laag bestaat uit vloeibare kristaldelen, de zogenoemde PDLC-laag (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen zich naar dezelfde richting. Dit zorgt ervoor dat de folie een transparante oppervlakte wordt waar je doorheen kunt kijken. Zet je de stroom uit, dan gaan de kristaldeeltjes uit elkaar waardoor de folie ondoorzichtig wordt. Je kunt er dan niet meer doorheen kijken.

Meer weten?

Inmiddels heeft KIEK Reclame het product al meerdere keren mogen toepassen in moderne kantooromgevingen. Wie graag meer wil weten over SmartFolie kan terecht op Het Spijk 4, waar het product ‘live’ te bekijken is. ,,Het werkt op basis van electrische geleiding en kristallen en dat biedt heel veel mogelijkheden. Zo kun je ook met een beamer een bepaalde projectie vertonen op de folie. Heel gaaf om daar mee te spelen als bedrijf, voor bijvoorbeeld productpresentaties. Ben je op zoek naar een wow-factor voor je klanten, dan kun je met SmartFolie echt wat bijzonders neerzetten’’, aldus een enthousiaste Rein Bos. Wie meer wil weten kan contact opnemen met Rein van KIEK Reclame

Neem contact op