Een muurprint op jouw kantoor regel je bij KIEK

Hoe je het ook wendt of keert, we spenderen wekelijks ontzettend veel tijd op kantoor. Het is dan ook de perfecte plek om een mooie print op de muur te zetten. Een muurprint geeft leven aan je werkomgeving en zorgt ervoor dat je iedere dag vrolijk je kantoor binnenloopt.

Een muurprint als reclame

Maar, het gaat niet alleen om een prettige werkomgeving. Een goede muurprint op je kantoor kan ook als reclame fungeren. Je kunt bijvoorbeeld een gaaf onderdeel van je productieproces, een locatie waarop jullie bedrijf actief is of ‘de plek waar alles begon’ op je muur laten plaatsen. Dat zorgt ervoor dat een gesprek op je kantoor eigenlijk altijd makkelijk op gang komt. Bovendien geeft het je klanten en personeel een beeld van je bedrijf zonder dat je daarvoor van locatie hoeft te wisselen. Is het een enorm opvallende print, dan kan je ervanuit gaan dat je vragen of opmerkingen krijgt. Het ijs is dan dus al gebroken!

Alles is mogelijk bij een muurprint op je kantoor

Wat wil jij op de muur laten zien? Een hele goede vraag, maar het antwoord moeten we je schuldig blijven. Waarom? Omdat echt alles mogelijk is! Je kan bij KIEK reclame iedere soort afbeelding, foto, tekening of tekst op je muur laten zetten. Dat doen we met verschillende technieken zoals behang, textielframes en beplating. Maak de keuze die het beste bij jouw onderneming past of bel KIEK reclame voor advies en hulp bij het kiezen van het juiste beeldmateriaal en plaatsingsmethode.

Welke techniek is het beste voor jouw kantoor muurprint?

Iedere techniek heeft zijn voor- en nadeel. We lopen een aantal mogelijkheden voor je na, maar wanneer je echt zeker wil zijn van de juiste keuze gaan we graag het gesprek met je aan!

Een Textielframe voor jouw kantoor

Zo kun je kiezen voor het gebruiken van een textielframe. Deze gaan over de gehele muur heen en hebben bovendien een positief effect op de akoestiek van ruimtes. Ben je uitgekeken op je print? Dan kan je deze heel eenvoudig laten vervangen voor een nieuwe!  Het nadeel? Heb je stopcontacten aan de muur, dan kan je deze helaas niet meer gebruiken na het plaatsen van een textielframe.

Je muurprint behangen op kantoor

Bij KIEK reclame kunnen we een muurprint ook behangen. We printen dan een behangrol met de door jou uitgekozen print uit en plakken die voor jou aan de muur. Het is echt behang en het zal dus echt aan je muur vastgeplakt moeten worden. Het resultaat is ontzettend mooi, maar bij schade is de vervanging helaas wel een hele klus.

Platen aan de muur bevestigen

Een andere methode om een muurprint aan te brengen is met beplating. We printen de print in dat geval op kunststof platen die we bij jouw kantoor aan de muur bevestigen. Een ontzettend handige methode, waarbij we bovendien individuele delen kunnen vervangen bij schade. De platen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen en kunnen daardoor op verschillende plaatsen worden bevestigd. Het nadeel? Heb je een afwijkend formaat of past de plaat niet door de deur? Dan moeten meerdere platen gebruikt worden en zal je een kleine rand zien.

Jouw kantoor muurprint bestel je bij KIEK

Wil jij een mooie muurprint op je kantoor? Dan ben je bij KIEK reclame op het juiste adres. Je kunt zelf een mooie foto aanleveren, maar wij hebben ook talloze ontwerpers die iets moois voor je kunnen uitzoeken of bewerken. Het is zelfs mogelijk om een foto te laten maken door onze professionele fotografen. Wij bieden jou een professioneel advies, vakmanschap en professionele fotokwaliteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan