Concept

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds opvallen? Denk aan lichtreclame! Bij KIEK bieden we lichtreclame aan in diverse soorten en maten. Hieronder vertellen we welke verschillende opties er zijn.

Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds opvallen? Denk aan lichtreclame! Bij KIEK bieden we lichtreclame aan in diverse soorten en maten. Hieronder vertellen we welke verschillende opties er zijn.

Waarom kiezen voor lichtbak reclame?

Lichtbak reclame op je gevel is dé manier om op te vallen. Jouw pand springt meer in het oog dan winkels met een gevelbord, door het 3D-effect en door de verlichting van de lichtbak. Daarnaast valt de reclame zowel overdag als ’s avonds goed op. Voor klanten ben je dus elk moment van de dag goed zichtbaar!

WAT IS EEN LICHTBAK?

Een lichtbak is een soort gevelreclame die in vele vormen en maten beschikbaar is. Het belangrijkste kenmerk aan een lichtbak is de verlichting, waardoor jouw bedrijf ook ’s nachts herkenbaar is. Zo blijf je altijd zichtbaar. De lichtbak bestaat uit een doos met verlichting. De buitenkant is licht doorlatend. Het ontwerp van de bak is volledig af te stemmen op jouw merk, ook is er de optie voor een diapositieve lichtbak of een lichtbak met doek.

KIEZEN VOOR EEN LED LICHTBAK?

Over het algemeen zijn lichtbakken uitgerust met ledverlichting, deze verlichting gaat lang mee en gebruikt weinig stroom, op die manier een lichtbak een duurzame oplossing. Er bestaan ook lichtbakken met tl-verlichting, deze gaan minder lang mee en kosten meer stroom. Daarnaast is tl-verlichting duurder. De verlichting van de lichtbak is altijd wit, om kleur te tonen wordt de bak bekleed met gekleurde folies of licht doorlatende materialen.

VRAAG OFFERTE AAN

KIEK DAN, HOE MOOI

KIEK reclame brengt uw onderneming in beeld. Creëer naamsbekendheid, bereik klanten en vergroot uw zichtbaarheid! U wilt professionaliteit en naamsbekendheid?
Wij helpen u dit realiseren. Met KIEK reclame staat u écht in de spotlights.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan