Verkoopwagen, marktwagen of foodtruck reclame

Ga je dagelijks met jouw verkoopwagen de weg op? Dan is passende reclame een must voor jouw onderneming! Zorg ervoor dat je zichtbaar bent op de weg en laat jouw verkoopwagen opvallen met mooie reclame-uitingen.

“De restyling van onze marktwagen had niet beter uit kunnen pakken! Het modieuze ontwerp past precies bij ons merk en de kleding die wij verkopen. KIEK heeft ook onze foto’s voor op de wagen gemaakt, in hun eigen studio. Dat zelfs fotografie door KIEK zelf geregeld kan worden maakt dat zij echt een totaalpakket bieden. Dit zorgde voor wat ons betreft een prachtig resultaat!”

“Het eindresultaat van mijn viskraam is echt heel gaaf geworden! KIEK reclame heeft mijn wensen en ideeën perfect omgetoverd tot een ontwerp welke precies bij de uitstraling van Jacky’s Vis past. Zo kan mijn nieuwe wagen jaren mee.”

“KIEK heeft bij het ontwerpen en beplakken van onze verkoopwagen en vrachtwagen heel fijn gekeken naar alle mogelijkheden en onze wensen. Het resultaat is simpelweg fantastisch! Alles klopt. Wij zijn ontzettend blij met de service en kwaliteit die ze bij KIEK reclame geleverd hebben!”

Waarom reclame maken met stickers?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig, jouw verkoopwagen is een gigantisch visitekaartje! Op locatie en onderweg zorgt de buitenkant van jouw verkoopwagen voor herkenning bij potentiële klanten. Het laten beplakken van je verkoopwagen door KIEK heeft veel voordelen:

 • Je verkoopwagen wordt een rijdend reclamebord
 • Snel te realiseren en uitstekende kwaliteit
 • Creatief (3D) ontwerp op maat gemaakt
 • Wij leveren service van A tot Z
 • Ontwerpen, produceren van de stickers en het monteren allemaal in-house
 • Naast de buitenkant kan ook de binnenkant van de verkoopwagen vrijwel volledig gepersonaliseerd worden

Een mooie wagen trekt meer klanten en geeft een professionele, moderne, klantgerichte uitstraling.
Maak het plaatje helemaal compleet met een mooi bord, folders, werkkleding en meer. Vraag ons om de mogelijkheden! Samen met onze zusterbedrijven GBU printmedia en SPIKKER bieden we graag het complete plaatje voor jouw uitstraling.

Wat kost beletteren, bestickeren op compleet wrappen?

Het kostenplaatje van het beplakken van een verkoopwagen hangt sterk af van:

 • Soort verkoopwagen
 • Formaat van de sticker of folie
 • Soort folie
 • Keuze voor wrap of stickers
 • Ontwerpkosten

Benieuwd naar wat jouw droomontwerp kost? Dit kunnen we je vertellen na een gesprek en als we de afmetingen van jouw verkoopwagen hebben. Neem contact met ons op, we laten je graag meer weten in een vrijblijvend gesprek! Stuur ons een appje of bel naar 0527 689123.

In acht stappen van kale verkoopwagen tot het eindresultaat:

Eerste contact

Allereerst bespreken we wat de mogelijkheden en wensen. Misschien wel het belangrijkst; we brainstormen samen om tot mooie ideeën te komen.

Inmeten

We komen de wagen inmeten en maken foto’s.

Ontwerpen

Onze ontwerper zet de maten en alle ideeën om in een digitale tekening van de verkoopwagen en maakt een passend ontwerp. Hierbij is jouw input altijd welkom!

Presenteren

We presenteren het ontwerp. Daarna volgen de aanpassingsrondes.

Plannen

Als je akkoord geeft op het ontwerp, prikken we samen een datum wanneer de verkoopwagen beplakt kan worden. Breng je verkoopwagen langs wanneer het jou uitkomt, zelfs buiten kantoortijden.

Productie

De ontwerper maakt alle bestanden klaar en deze worden door de printoperator en werkvoorbereider geproduceerd. Dit gebeurt in-house. Zo garanderen wij de kwaliteit.

Montage

De verkoopwagen breng je bij ons waarna wij kunnen starten met beplakken!

Aflevering

Als de monteurs helemaal klaar zijn wordt er weer contact opgenomen zodat jij de volledig op maat gemaakte wagen kan ophalen.

Het mooiste resultaat

“Bij KIEK beplakken we niet gewoon verkoopwagens, we denken mee met de klant, van A tot Z. Wij weten hoe belangrijk de uitstraling van jouw wagen is en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Je verkoopwagen is tenslotte jouw werkplek en waar jij klanten ontvangt. Daarom gaan wij voor het mooiste resultaat!”

Welke soorten folie, stickers en materialen zijn er?

Voor het beplakken of wrappen van je verkoopwagen of marktkraam bestaan verschillende soorten folies. Waar wij rekening mee houden:  

 1. De ondergrond en het doel
 2. Soort verkoopwagen: Heeft jouw verkoopwagen een cabine of laat je ook je trekkende voertuig beplakken? Dan is het belangrijk om 3D vervormbare folie te gebruiken, deze oppervlakken zijn tenslotte niet vlak
 3. Soort folie:
 • Bestendigheid: De folie moet bestand zijn tegen ruige weersomstandigheden, vuil en steenslag, zodat deze lang meegaat!
 • Afwerking: Kies voor hoogglans, mat, satijnlook of een andere soort folie. We hebben genoeg voorbeelden in huis!
 • Merken: Wij gebruiken folie van de merken Avery en 3M. Dit zijn kwalitatief goede merken waar je jaren plezier van hebt!

Bij KIEK adviseren we je graag over de verschillende soorten folies en welke geschikt zijn voor jouw verkoopwagen of marktkraam.

Op zoek naar iets unieks? Bij KIEK is het ook mogelijk om afbeeldingen te laten drukken op folie. Zo krijgt je verkoopwagen een uniek en eigen design. Onze designers maken graag een knallend ontwerp voor je! Helemaal passend bij jouw verkoopdoelen.

Je kunt kiezen voor een volledig ontwerp waarbij jouw verkoopwagen helemaal gewrapt of beplakt wordt, of bijvoorbeeld alleen voor het plaatsen van jouw logo. Met onze apparatuur is het namelijk mogelijk om kleine elementen te printen en te snijden.

Zelf stickers op de verkoopwagen plakken? Of er toch voor kiezen om de stickers te laten plakken?

Zelf stickers plakken op de verkoopwagen? Een kleine sticker tot 40 centimeter plakken lukt misschien. Toch bieden wij deze service niet en het is daarom niet mogelijk om stickers los te kopen. Dat is een bewuste keus. De vakmensen van KIEK zijn specialisten. Bij het aanbrengen wordt nauwkeurig gewerkt:

 • Vouwen: Foliestickers vouwen snel. Het vereist vakmanschap om stickers te plaatsen zonder dat deze omvouwen tijdens het aanbrengen.
 • Luchtbellen: Grote stickers moeten geplaatst worden zonder dat er lucht onder terecht komt. Een klein luchtbelletje kan al zorgen voor schade aan het ontwerp tijden sbijvoorbeeld het schoonmaken van je verkoopwagen.
 • Meerdere kleuren: Ontwerpen met meerde kleuren worden vaak in delen aangebracht. Dit vergt een hele nauwkeurige uitlijning.
 • Logo’s met dunne lijnen: Met name logo’s bestaan vaak uit dunne lijnen. Het aanbrengen hiervan is erg nauwkeurig werk. Precies wat onze vakmannen graag doen!

Waarom kiezen voor KIEK?

KIEK is dé juiste partner voor het omtoveren van jouw verkoopwagen. Onze expertise in combinatie met de in-house productie zorgt ervoor dat we direct aan de slag kunnen! Is jouw verkoopwagen toe aan prachtig design? Wacht dan niet langer!

Benieuwd?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee. Van ontwerp tot montage, alles wordt voor je geregeld. Kom vrijblijvend op gesprek voor een offerte en een kop koffie of thee! We staan voor je klaar! Neem contact met ons op via 0527 689123 (bellen en WhatsApp) of via info@kiekreclame.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan