Vergroot vandaag nog de zichtbaarheid van uw bedrijf en neem contact op met KIEK reclame. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

KIEK reclame
Het Spijk 4
8321 WT Urk (Flevoland)

Tel. 0527-689123
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons recente werk#instagram

Voor @klaasjanurk hebben we een hele gave wrap mogen uitvoeren op zijn Audi! Ook een uniek idee voor jouw auto? Neem gerust contact op, wij werken het uit van a tot z!

#carwrap #audietron #wrapping #autobelettering #kiekreclame #Audi #audiwrapKIEK die ride! We hebben de auto van @klaasjanurk van een coole wrap voorzien. Niet alleen bedrijvenvoertuigen, ook particuliere voertuigen voorzien onze specialisten dagelijks van mooie autobelettering. Benieuwd? Mail info@kiekreclame.nl of bel 0527-689123 om te informeren naar de mogelijkheden.

#kiekreclame #wrapped #autobelettering #carwrap #carwrapping #audicamo #camowrap #audi #audia3Uitgekeken op uw kasten of deuren? Bij KIEK geven we die een welverdiende make-over, in diverse stijlen!

#kiekreclame #doordesign #closetlook #oldstyle #antiquedoors #restyle #homeremediesIn opdracht van Vatec hebben we voor Ten Napel Heiwerken deze betonsilo voorzien van belettering. Ook in de bouwwereld is KIEK uw partner voor signing! 
#tennapel #heiwerken #bouw #construction #belettering #signing #beton #kiekreclame@korfkb heeft zijn wagenpark weer uitgebreid en wij hebben de belettering mogen uitvoeren. Een mooi resultaat!

#Korfkb #autobelettering #reclame #kiek #signing #bestickeren #caddy #Volkswagen