Wat we doen

Wist je dat voertuigen niet alleen een manier zijn om van A naar B te komen, maar ook krachtige marketingtools kunnen zijn? Bij KIEK zijn we gespecialiseerd in voertuigbelettering en wrapping, en we transformeren gewone auto’s, bussen, verkoopwagens en vrachtwagens in rijdende reclameborden die de aandacht trekken en je merk laten opvallen.

Auto’s

Of je nu je bedrijfslogo, contactgegevens of een opvallend ontwerp op je auto wilt, wij hebben de vaardigheden en materialen om je auto te transformeren in een mobiele advertentie. Onze wrappingopties variëren van subtiele accenten tot opvallende volledige wraps. Daarnaast wrappen we ook auto’s van particulieren, die gewoon toe zijn aan nieuw ontwerp voor hun voertuig. Alles is mogelijk!

Bussen

Bussen zijn uitstekende kansen voor grootschalige reclame. Wij beplakken en wrappen bussen met oog voor detail, zodat je boodschap overal wordt gezien.

Verkoopwagens

Jouw verkoopwagen is je winkel, daarom is het superbelangrijk om je uitstraling op orde te hebben! KIEK reclame staat voor je klaar om jouw verkoop of bakwagen om te toveren tot een ware beleving. Val op, waar je ook komt.

Vrachtwagens

Vrachtwagens vormen een indrukwekkend canvas voor je merk. Daarnaast rijden de meeste vrachtwagens zowel door heel Nederland als daarbuiten! Onze belettering en wrapping maken van je vrachtwagens ware rijdende billboards.

Lees meer over vrachtwagens bestickering

Waarom KIEK?

Ontdek hoe KIEK reclame jou kan helpen om de aandacht te trekken met voertuigreclame wat opvalt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte die bij je past. De koffie staat klaar!

Voertuigspecialisten: Ons team heeft uitgebreide ervaring in het beplakken en wrappen van voertuigen van alle soorten en maten.

Creatieve Aanpak: Wij denken buiten de box en ontwerpen opvallende graphics die je boodschap duidelijk overbrengen.

Doe maar duurzaam: We gebruiken hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en zorgen voor een langdurige impact. We geven garantie op onze folies en deze gaan afhankelijk van het type tot wel tien jaar mee!

Resultaatgericht: Onze voertuigbelettering en wrapping leveren resultaten door je merk te promoten waar je ook gaat. Zowel op de weg als wanneer je niet rijdt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan