Smart Folie
bij KIEK reclame

Maak met één druk op de knop je kantoor volledig privé! Dat is handige van Smart Folie. Een nieuw innovatief product waar KIEK reclame exclusief Flevolands gecertificeerde dealer van is (www.smart-folie.nl).

Wat is Smart Folie en hoe werkt het?

Een open kantoorinrichting wekt vertrouwen op, maar privacy op kantoor is ook belangrijk. Hoe combineer je deze twee elementen met elkaar? Smart Folie is hier een perfecte oplossing voor. De Smart Folie die KIEK reclame levert wordt als doorzichtige folie aangebracht op glas of andere oppervlakten. De folie bestaat uit een aantal lagen, waarbij de middelste laag bestaat uit vloeibare kristaldeeltjes (de zogenoemde PDLC-laag: Polymer Dispersed Liquid Crystal). Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen naar dezelfde richting. Zo wordt de folie transparant en kun je er dus doorheen kijken. Zet je de stroom uit, dan gaan de kristaldeeltjes uit elkaar waardoor de folie ondoorzichtig wordt. Je kunt er dan niet meer doorheen kijken. Extra leuk: als de folie uitstaat, is de oppervlakte ook goed als presentatiescherm te gebruiken.

“Vergaderruimtes kunnen soms wel wat privacy gebruiken. Tijdens belangrijke meetings met klanten, intensieve brainstormsessies of tijdens een persoonlijk gesprek met een medewerker. Op andere momenten willen we juist weer een open en transparante uitstraling. Met Smart Folie kan een open kantoor in één druk op de knop veranderen in een ruimte waar privacy is.” – Rein Bos, KIEK reclame.

Is switchfolie, slimme folie, privacyfolie en PDLC-folie hetzelfde?

Smart Folie is een privacyfolie die gebruik maakt van PDLC-techniek. Privacyfolie kan ook zonder deze techniek worden geleverd, het is dan alleen niet mogelijk om te schakelen tussen doorzichtig en ondoorzichtig. Privacyfolie zonder elektrische techniek zorgt ervoor dat dat oppervlaktes altijd ondoorzichtig worden.

Switchfolie, slimme folie en aan-uit folie zijn benamingen die vaak gebruikt worden door producenten van soortgelijke folies als Smart Folie. Smart Folie onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en eigen productie van de folie. Daarnaast biedt Smart Folie 5 jaar garantie.

Smart Folie is de specialist in PDLC-folie. Het merk heeft de volledige focus op het produceren van de hoogste kwaliteit folies. Smart Folie werkt samen met een aantal leveranciers verspreidt door Nederland en België, waaronder wij van KIEK reclame dus. Onze monteurs zijn opgeleid door de experts van Smart Folie. Zo ben je verzekerd van een goede installatie en service!

Smart folie op ieder soort raam of transparant oppervlak

Smart Folie is geschikt voor alle gladde en transparante oppervlakten, zowel vlak als anders gevormd. Daarnaast is de folie ook zeer geschikt als presentatiescherm als de folie uit staat. De Smartbox, een presentatiesysteem speciaal bedoeld voor het presenteren op Smart folie, biedt de hoogste beeldkwaliteit. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van videoloops met reclame voor bijvoorbeeld buitenramen. Op deze manier kan Smart Folie ook toegepast worden als gevelreclame.

Wat kost Smart Folie?

Benieuwd wat Smart Folie kost? Bereken hier eenvoudig de kosten: https://smart-folie.nl/calculator/step-1. Deze prijs is exclusief installatiekosten. Onze monteurs helpen je daar graag bij en vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie of kom langs om de Smart Folie op onze locatie te bewonderen!

De ervaring van onze klanten met Smart Folie

Inmiddels hebben we bij verschillende klanten Smart Folie geïnstalleerd. Klanten zijn tot nog toe erg tevreden: “Snelle levering, ontzettend handig en een echte eyecatcher binnen ons bedrijf’’, lieten klanten aan ons weten. Smart Folie kan snel geleverd worden en onze monteurs zorgen ervoor dat je van de installatie zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Benieuwd hoe Smart Folie eruitziet? In ons kantoor aan Het Spijk 4 op Urk is het product ‘live’ te bewonderen.

Kan ik de smart folie zelf plaatsen?

Helaas is het niet mogelijk om Smart Folie zelf te installeren. Om kwaliteit te kunnen te garanderen, werkt Smart Folie met een aantal leveranciers die gespecialiseerd zijn in de plaatsing van Smart Folie, waaronder KIEK reclame. Na het laten plaatsen van jouw Smart Folie door onze experts heb jij 5 jaar garantie op de werking en kwaliteit van de folie.

Smart folie kopen bij de specialisten van KIEK reclame

KIEK reclame is gecertificeerd leverancier van Smart Folie. Onze experts kunnen de folie aanbrengen met minimale overlast en wij garanderen kwaliteit. KIEK reclame staat garant voor snelle service en advies op maat. Naast onze ervaring op het gebied van Smart Folie leveren wij bij KIEK reclamemiddelen van de hoogste kwaliteit, zo zijn wij ook expert op het gebied van gevelreclame, lichtbakreclame, voertuigreclame en meer.

Neem vrijblijvend contact op

Gaaf he die Smart Folie! Benieuwd of het ook binnen jouw kantoor toegepast kan worden? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan