Over Kiek reclame

Wij zijn KIEK reclame. Een creatief reclamebureau dat graag voor jou een gaaf idee bedenkt én uitvoert! Wij zijn echte doeners, onze creativiteit draait de hele dag op volle toeren en wij steken graag de handen uit de mouwen! Oog voor kwaliteit staat daarbij voorop.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij voorzien wordt van een eerlijk advies. We denken graag met je mee voor een goede oplossing, het juiste materiaalgebruik en hoe we jouw bedrijf écht laten opvallen! We hebben oog voor jou én de samenleving om ons heen, daarom is

Benieuwd? De koffie staat klaar, je bent van harte welkom in ons creatieve pand aan Het Spijk 4 op Urk!duurzaamheid belangrijk voor ons.

Alles één adres

Naast nieuwe signing voor je vrachtwagen ook op zoek naar een reclamepartner die je van een brochure kan voorzien en die met je website aan de slag gaat? Lucky you! Want ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. KIEK reclame maakt onderdeel uit van ‘GBU – SPIKKER – KIEK’. Drie labels, één bedrijf op één locatie, die nauw met elkaar samenwerken en die jou van alles op het gebied van communicatie, marketing en reclame kunnen voorzien.

GBU is onze specialist in drukwerk. We beschikken over een eigen DTP-studio van waaruit de mooiste producten worden gemaakt. Denk aan flyers, brochures, visitekaartjes, maar ook aan bijzondere uitgaves, zoals (jubileum)boeken en magazines.

SPIKKER is onze (online) marketing tak. Van design tot foto- en videografie en van campagne ontwikkeling tot een nieuwe website – zij helpen je graag. Nieuw product in de markt zetten of jouw webshop boosten? Ook daarmee ben je bij ons aan het juiste adres.

Je merkt het al – welke vraag je ook hebt op het gebied van reclame, communicatie of marketing – bij ons vind je alles op één adres!

VRAAG OFFERTE AAN

Bij KIEK reclame

  • Staat een team van experts voor je klaar dat met veel plezier aan de slag gaat
  • Besteden we tijd en aandacht aan jouw vraag en komen we met een origineel voorstel
  • Ben je altijd van harte welkom in ons creatieve pand

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan