Autoreclame –
een rijdend visitekaartje

Gaan er dagelijks auto’s, vrachtwagens of busjes namens jouw onderneming de weg op? Dan is autoreclame een must voor jouw onderneming! Zorg ervoor dat je zichtbaar bent op de weg en laat jouw bedrijfswagens opvallen met mooie reclame-uitingen.

Waarom reclame op je auto?

Twijfel je over reclame op je auto? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Langetermijninvestering

Autobestickering gaat lang mee, dit maakt het in principe een eenmalige investering. Kies een tijdloos design en zorg goed voor je auto, dan kun je jaren voorruit.

Val op voor nieuwe klanten

Met autoreclame kun je nieuwe klanten bereiken op een ongedwongen manier. Ze zien de autoreclame en gaan jouw onderneming (onbewust) herkennen.

Net even anders

Ook al doet je concurrentie ook aan autoreclame, er is altijd de mogelijkheid om je te onderscheiden. De mogelijkheden met autoreclame zijn namelijk vrijwel oneindig! Kies voor een creatief ontwerp en wees anders dan de rest.

Files zijn je vriend

Rijdend of op de parkeerplaats heb je al veel potentiële klanten om te bereiken, maar ook in de file zijn hier super veel kansen voor. Langzaam verkeer en de optie om om je heen te kijken, zorgt ervoor dat veel mensen aandacht kunnen besteden aan jouw autoreclame.

Je bent altijd zichtbaar

Zolang je auto buitenstaat, maak je reclame. Rijdend of niet, je bent altijd zichtbaar. Iedereen die langs jouw voertuig komt ziet je reclame.

Lokaal bereik

Zit jouw doelgroep vooral lokaal? Dan is autoreclame een ideaal middel. Als je veel lokaal rondrijdt, wordt jouw auto een herkenbare verschijning in de regio. Zo creëer je lokaal meer naamsbekendheid.

Mooie uitstraling

Naast de directe informatie die op je auto staat, geeft autoreclame ook een mooie en professionele uitstraling.

Hoe kies je het juiste ontwerp?

Je autoreclame gaat lang mee, kies dus voor een tijdloos design, zodat je lang plezier hebt van je ontwerp. Daarnaast is het belangrijk dat je bedrijf goed en herkenbaar in beeld is. Zorg ervoor dat tekst goed leesbaar is (niet te klein) en ga voor de kleuren van je huisstijl. Een leuk idee of juist helemaal geen idee waar je moet beginnen? Onze experts laten graag hun creativiteit voor je draaien!

VRAAG OFFERTE AAN

Hoeveel reclame-uitingen is het best?

Met autoreclame is het belangrijk dat je opvalt, je ziet de uiting vaak voorbij flitsen. Daarom is het belangrijk om de juiste hoeveelheid reclame op je voertuig te hebben.  

Autoreclame moet pakkend zijn, zorg er dus voor dat je ontwerp goed opvalt, maar laat niet te veel informatie zien. Te veel tekst of een ingewikkeld design kan ervoor zorgen dat ‘kijkers’ de boodschap niet ontvangen.

Ga voor een juiste verhouding tussen beeld en tekst. Beeld kan zowel bestaan uit een grote versie van jouw logo, foto’s of een creatief ontwerp. Voor advies over de juiste hoeveelheid en vormgeving van je autoreclame – bel ons gerust!

Hoeveel kost het om reclame op je auto te zetten?

De kosten voor autoreclame lopen erg uiteen, dit heeft vooral te maken met het formaat van de reclame-uiting en het type voertuig. Neem voor een precieze kostenberaming vrijblijvend contact met ons op!

Ook het type folie dat gebruikt wordt, heeft invloed op de prijs. Niet veel budget beschikbaar? Kies dan voor een simpele kleur folie en breng bijvoorbeeld alleen je logo en contactgegevens aan. Wel wat meer te besteden? De mogelijkheden zijn oneindig, kies voor foto’s een kleurrijk design of uitgebreide slogan, alles kan.

Reclame op de bedrijfsauto, hoe zit dat met de belasting?

Goed nieuws! Autoreclame valt onder publiciteitskosten, deze zijn 100% aftrekbaar. Ook in het geval van reclame op een voertuig van iemand anders zijn alle kosten 100% aftrekbaar, ook de btw.

Waarom kiezen voor KIEK?

KIEK is dé juiste partner voor het plaatsen van je autoreclame. Wij beschikken over een eigen ruime werkplaats en hebben een netwerk vol professionals met kennis over autobestickering. Daarnaast maken wij gebruik van materiaal van de hoogste kwaliteit. Ook de designfase kan bij ons in house, onze designers staan voor je klaar om tot een prachtig ontwerp te komen. Daarnaast doen we bij KIEK niet alleen autoreclame, voor al je reclame-uitingen bent u bij KIEK aan het juiste adres. Altijd handig, alles onder één dak!

Wat zijn de stappen om de auto te laten bestickeren?

Benieuwd hoe het proces bij KIEK te werk gaat als je je auto door ons laat bestickeren? Wij leggen het je uit.

  1. Kies een ontwerp. Dit kan een idee van jezelf zijn of kun je door KIEK laten maken.
  2. Wij gaan het ontwerp ‘plotten’. Dat houdt in dat de bestickering wordt geprint en uitgesneden. Daarna pellen we de stickers en brengen we een folielaag aan. Zo blijft alles mooi op de juiste plek zitten.
  3. De voorbereiding is klaar. Het is tijd om jouw auto naar ons toe te brengen!
  4. De monteurs gaan jouw voertuig eerst goed reinigen. Vervolgens wordt de plaats van de sticker afgemeten en plakken we transferfolie op je voertuig.
  5. Je auto is klaar voor de bestickering! Het ontwerp wordt aangebracht en met een speciale techniek goed bevestigd. De transferfolie wordt weer verwijderd.
  6. Wil je laminaat op het ontwerp? Dat kan! Hierdoor is jouw reclame extra goed beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.
  7. Jouw auto kan gaan shinen op de weg! Bij bestickering kunnen auto’s vaak dezelfde dag klaar zijn.

Benieuwd?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw voertuig? Wij denken graag met je mee. Van ontwerp tot plaatsing, alles wordt voor je geregeld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan