Van Rodé naar Leroy! – Een totale rebranding

Honderden meters folie, duizenden snijbewegingen, tientallen uren creativiteit, talloos plaatmateriaal, vier verschillende locaties en vierendertig heerlijke broodjes zalm! Dat waren een aantal ingrediënten voor deze spetterende klus voor Leroy Seafood Netherlands. Het oude Rodé vis is definitief van merknaam veranderd en daar hoort een complete make-over bij. Wij mochten alle vestigingen en het wagenpark voorzien van de nieuwe stijl. Een klus waar we ontzettend trots op zijn.

EEN TOTAALPROJECT IN SIGNING VOOR LEROY SEAFOOD NETHERLANDS

De overgang van Rodé vis naar Leroy Seafood Netherlands was al een aantal jaren stapsgewijs doorgevoerd en dit jaar was het tijd om de signing, autobelettering, vlaggen en de kantoorbeleving aan te pakken. Kortom, een echt totaalproject als het om reclame gaat. KIEK ging in gesprek met de opdrachtgever, maakte een uitgebreide inventarisatie van de wensen en maakte op basis hiervan een gaaf voorstel!

Wat heeft KIEK allemaal uitgevoerd voor deze rebranding?

KIEK kon aan de slag met het maken van de vertaalslag naar Leroy Seafood Netherlands. Maar, dat is natuurlijk heel iets anders dan alleen een bord vervangen. De sfeer van het bedrijf en de uitstraling naar buiten moeten natuurlijk bij het bedrijf passen. Op basis van de huisstijl en de cultuur van Leroy Seafood heeft KIEK een paar prachtige ontwerpen gemaakt voor de vrachtwagens, auto’s, signing en kantoorbeleving. Deze ontwerpen geven de Noordelijke roots van Leroy Seafood een plaats en stralen bovendien rust uit.

Na het plotten van honderden meters folie waren onze monteurs klaar voor de klus en hebben ze de auto’s, vrachtwagens en busjes voor zien van een verse wrap. De volgende stap was het vervangen van alle borden en lichtbakken van het bedrijf. Ook zijn we aan de slag gegaan met het plaatsen van mooie muurbeplating, textielframes en behang. Ten slotte hebben we de verschillende vlaggen van het bedrijf vervangen.

KIEK Reclame – hèt totaaladres voor signing

Doordat KIEK reclame beschikt over eigen monteurs en ontwerpers zijn wij het perfecte adres voor een totaalplaatje op het gebied van signing. Onze klanten krijgen eerst een inventarisatie en ontwerp te zien voor we aan de slag gaan. Vervolgens kunnen onze monteurs het geheel netjes installeren op locatie. Wij produceren vrijwel alle producten zelf zodat we zeker weten dat het de vereiste kwaliteit heeft. Onze planning houdt rekening met de productietijd en levering zodat alles op rolletjes verloopt!