Snel en flexibel – Wagenparkonderhoud voor Hakvoort Professional

Een professioneel wagenpark eenduidig, in lijn met de huisstijl van het bedrijf en strak geplakt. Laat dat maar aan de mannen van KIEK reclame over!

Hakvoort Professional is dé horecakeukenspecialist van Nederland! Het bedrijf beschikt over een aanzienlijk wagenpark en hun voertuigen gaan dagelijks door het hele land. Een mooie kans om ook onderweg te werken aan naamsbekendheid.

KIEK reclame kreeg de opdracht om het wagenpark van Hakvoort Professional te beplakken. Wij vinden het belangrijk dat ondanks de verschillende modellen van de wagens er een eenduidig beeld ontstaat en dat de klant geen hinder ondervindt van onze werkzaamheden.  

“Door de flexibele service van KIEK reclame kunnen wij onze voertuigen brengen wanneer ons dat past. Bij KIEK gaan ze snel en secuur te werk. Handig, want daardoor zijn onze voertuigen niet lang uit de running. Daarnaast is het bij KIEK reclame mogelijk om de voertuigen door hen terug te laten brengen. Het strakke resultaat en de snelle en secure service maken KIEK reclame een goede partner!’’ – Hakvoort Professional