Vitamientje.nl – Niet meer te missen!

Voor marktverkopers is één ding heel belangrijk: opvallen! Zowel op de markt, als op de weg. Vitamientje.nl klopte bij KIEK reclame aan voor het beplakken van hun vrachtwagen. Een gave klus met een prachtig resultaat!

Vitamientje.nl verkoopt verse groente en vers fruit. Daarnaast leveren ze ook cadeaupakketten en bedrijfsfruit. Naast hun vaste dagen op verschillende markten, kunnen hun klanten ook online bij ze bestellen. Samen met de mannen van Vitamientje.nl namen we de wensen door voor het ontwerp van de vrachtwagen. Drie dingen waren daarin belangrijk: zichtbaarheid van de producten, kleur en opvallen op de weg.

Met die aspecten wist het team van KIEK wel raad. Het resultaat: een prachtig, kleurrijk en speels ontwerp. De vrachtwagen is beplakt met full colour printfolie van het merk M3 en is inmiddels een echte blikvanger op de weg!

“We kunnen met trots rondrijden in onze prachtige vrachtwagen beplakt door KIEK reclame! Het ontwerp past perfect bij onze uitstraling. Het goede contact en de nauwkeurige afwerking maakte onze ervaring met KIEK reclame erg fijn!’’ – Vitamientje.nl

Kiek, dat is een resultaat waar we trots op zijn!