KIEK in de Noordoostpolder

Op zoek naar opvallende en unieke reclame op maat voor jouw bedrijf in Emmeloord? Maak kennis met KIEK Reclame, de specialist die alles in huis heeft op het gebied van signing, bestickering, gevelreclame, wrappen en nog veel meer. Bekijk de creatieve mogelijkheden die KIEK reclame uniek maken en ontdek hoe wij jouw bedrijf of merk tot leven brengen in de Noordoostpolder.

KIEK in de Noordoostpolder

Wat doen wij?

Wij doen alles op het gebied van signing! Van het ophangen van lichtreclame tot het wrappen van auto’s en van het plakken van stickers tot het transformeren van een pand tot jouw bedrijf.

Wij bieden:

  • Buiten voor jou aan de slag: Gevel- en lichtreclame.
  • Binnen voor jou aan de slag: Een binnenruimte omtoveren tot een creatieve werkplek doormiddel van: Fotobehang, Smartfolie en nog veel meer.
  • Voertuigreclame: Het bestickeren en wrappen van verschillende voertuigen die als reclame dienen voor jouw bedrijf.
  • Signing: Het maken van beurswanden, banners, spandoeken, vlaggen, relatiegeschenken, borden en nog veel meer.

Maar, niet alleen bedrijven kunnen bij ons terecht. KIEK reclame kan ook uitstekend aan de slag bij jou thuis! Denk hierbij aan het ophangen van fotobehang of het plaatsen van raamfolie op je ramen.

Projecten en cases in de Noordoostpolder

De Noordoostpolder is bekend terrein voor KIEK Reclame. Wij hebben hier al veel organisaties en bedrijven kunnen helpen met hun visuele communicatie. Neem een kijkje in een aantal van de projecten die wij in Emmeloord en omgeving hebben uitgevoerd!

Gevelreclame bij mj service

Gevelreclame bij MJ Service

Voor MJ Service heeft KIEK het bedrijfspand voorzien van gevelreclame. Hierdoor heeft het pand een extra opvallende uitstraling gekregen die het merk van MJ Service goed laat zien.

Interieurdesign voor optie 1

Interieurdesign bij Optie 1

In het kantoor van Optie 1 zijn de muren omgetoverd tot mooie inspirerende wanden door KIEK, waaronder dit kleurrijke ontwerp.

Vrachtwagen bestickering voor Vitamientje

Vrachtwagen bestickering voor Vitamientje

De vrachtwagen van Vitamientje hebben we voorzien van mooie bestickering die dient als reclame. De vrachtwagen is als het ware veranderd in een groot billboard dat ervoor zorgt dat Vitamientje overal direct opvalt.

Interesse?

Neem dan eens contact op met onze experts. Je kan het formulier op deze pagina invullen, een mailtje sturen, bellen of gewoon even langskomen op het Spijk 4 te Urk!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan